ODTÜ TTO ve Coller IP, Patent Değerleme Eğitimlerine Devam Ediyor

ODTÜ TTO IP Strategy Academy çatısı altında bu yıl ikincisi düzenlenecek Patent değerleme eğitimi, 27-30 Kasım tarihlerinde 4 günlük kapsamlı bir programdan oluşmaktadır. Türkiye’deki ekosistemin ihtiyacını gözlemleyerek, “az teori, bol pratik” yaklaşımıyla düzenlenen eğitime teknoloji transfer uzmanları, fikri mülkiyet yöneticileri, buluş sahipleri, inovasyon yöneticileri, patent avukatları, Ar-Ge uzmanları ve iş geliştirme yöneticileri katılabilecektir.

IX. Uluslararası “Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi” Konferansı

ODTÜ ve ODTÜ TTO’nun da değerli katkılarıyla, IX. Uluslararası “Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi” Konferansı 17-18 Ekim tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek. Bu yıl 9. kez düzenlen konferansın konusu üniversiteden çıkan buluşların ticarileştirilmesi sürecinde izlenecek yollar ve stratejiler olacak. Konferans kapsamındaki panellerde sektörel bazda başarılı ticarileşme örneklerine de yer verilecek.